نی‌ نی سایت

خوشمزه ترین مرغ دنیا رو پختم! (خلاصه تجربه های نی نی سایتی)

سلام دوستای گلم! چند وقت بود دنبال یه دستور پخت مرغ بودم که هم خیلی خوشمزه باشه، هم راحت و بی دردسر. راستش کلی توی نی نی سایت گشتم و دستورهای مختلف رو خوندم و خلاصه یه چیزایی از این ور و اون ور برداشتم و با هم ترکیب کردم. نتیجه‌اش شد یه مرغ فوق العاده که همه انگشتاشونو باهاش خوردن! این پایین 21 تا از مهمترین نکاتی که یاد گرفتم رو براتون می نویسم:

عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

این نکات ترکیبی از تجربیات مختلف دوستان نی نی سایتی و البته تجربه شخصی خودمه. امیدوارم به دردتون بخوره:

  • ✔️

    مرینت عالی:

    راز یه مرغ خوشمزه، مرینت کردنشه! حداقل 3-4 ساعت، حتی یه شب قبل.
  • ✔️

    ماست چکیده:

    ماست چکیده تو مرینت هم مرغ رو نرم می کنه هم طعمش رو خیلی خوب می کنه.
  • ✔️

    آب لیمو تازه:

    حتما آب لیمو تازه استفاده کنید. از آب لیموهای آماده اصلا استفاده نکنید.
  • ✔️

    زعفران دم کرده:

    زعفران دم کرده یه پای ثابت برای خوشمزه شدن مرغه.
  • ✔️

    پیاز فراوون:

    پیاز رو رنده کنید و توی مرینت بریزید.
  • ✔️

    سیر له شده:

    سیر له شده طعم خیلی خوبی به مرغ میده.
  • ✔️

    ادویه ها:

    زردچوبه، فلفل سیاه، پودر پاپریکا، پودر سیر و یه کوچولو پودر کاری.
  • ✔️

    روغن زیتون:

    کمی روغن زیتون تو مرینت مرغ رو آبدارتر میکنه.
  • ✔️

    فلفل دلمه ای:

    یه تیکه فلفل دلمه ای هم توی مرینت بندازید تا عطرش رو به مرغ بده.
  • ✔️

    پیاز داغ:

    موقع پخت مرغ، یه پیاز داغ خوشگل درست کنید و به مرغ اضافه کنید.
  • ✔️

    رب گوجه فرنگی:

    یه قاشق رب گوجه فرنگی رو تفت بدید و به مرغ اضافه کنید تا رنگش خوشگل بشه.
  • ✔️

    حرارت ملایم:

    مرغ رو با حرارت ملایم بپزید تا خوب مغزپخت بشه.
  • ✔️

    آب کم:

    آب خیلی کم بریزید تا مرغ توی آب خودش بپزه و خوشمزه تر بشه.
  • ✔️

    کره:

    یه کوچولو کره موقع پخت به مرغ اضافه کنید، طعمش عالی میشه.
  • ✔️

    زرشک:

    برای تزیین، از زرشک تفت داده شده استفاده کنید.
  • ✔️

    خلال پسته و بادام:

    خلال پسته و بادام هم برای تزیین عالیه.
  • ✔️

    سیب زمینی سرخ کرده:

    کنار مرغ، سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید.
  • ✔️

    گوجه فرنگی کبابی:

    گوجه فرنگی کبابی هم کنار مرغ خیلی خوشمزه میشه.
  • ✔️

    ته دیگ:

    ته دیگ سیب زمینی یا نون لواش رو فراموش نکنید!
  • ✔️

    نوشیدنی:

    یه نوشیدنی خنک و گازدار هم کنار مرغ خیلی میچسبه.
  • ✔️

    عشق:

    از همه مهم تر، موقع پختن مرغ با عشق درستش کنید!

اینا تجربیات من بود. امیدوارم شما هم یه مرغ خوشمزه درست کنید و لذت ببرید.

راستی، شما هم اگه نکته ای دارید توی کامنت ها برام بنویسید. خوشحال میشم استفاده کنم.

نوش جان!






خوشمزه ترین مرغ جهان رو پختم – خلاصه تجربه ها از نی نی سایت!

خوشمزه ترین مرغ جهان رو پختم – خلاصه تجربه ها از نی نی سایت!

رازهای طلایی مرغ خوشمزه از زبان خانم های نی نی سایت

سلام دوستای گلم! امروز می‌خوام خلاصه تجربه‌های پخت مرغ خوشمزه رو براتون از نی نی سایت جمع‌آوری کنم. کلی گشتم و گشتم تا بهترین نکات رو گلچین کنم. پس با من همراه باشید!اینجا 21 تا نکته مهم رو براتون لیست کردم که اگه رعایت کنید، مرغتون بی نظیر میشه!

1. مرینیت معجزه آسا:

خیلی از کاربرا گفتن مرینیت (مزه دار کردن) یه شب قبل، طعم مرغ رو زیر و رو میکنه. از آبلیمو، روغن زیتون، پیاز رنده شده، سیر، زعفران، نمک، فلفل و ادویه های دیگه استفاده کنید. بعضی ها هم پیشنهاد داده بودن از ماست چکیده و ادویه کاری هم برای مرینیت استفاده کنن که مرغ حسابی ترد بشه. یکی از کاربرا نوشته بود یه مقدار خیلی کم زنجبیل رنده شده هم عالیه!یه خانمی هم میگفت اگه آب پرتقال تازه به مرینیت اضافه کنید، یه طعم فوق العاده پیدا میکنه. یکی دیگه از خانوم ها به اضافه کردن سس خردل تاکید داشت. یادتون نره موقع مرینیت، چند تا خراش روی مرغ ایجاد کنید تا مزه ها به خوردش بره.

2. زعفران، اکسیر طعم:

همه تقریبا روی زعفران اتفاق نظر داشتن! زعفران دم کرده غلیظ، هم رنگ و روی مرغ رو عالی میکنه و هم عطر بی نظیری بهش میده. یه کاربر میگفت زعفران رو حتما با کمی آب جوش و یخ دم کنید تا حسابی رنگ پس بده. بعضی ها هم پیشنهاد میدادن زعفران رو توی روغن بریزید و بعد مرغ رو توی اون سرخ کنید.

3. پیاز و سیر فراوون:

پیاز و سیر علاوه بر عطر و طعم، باعث نرم شدن بافت مرغ هم میشن. میتونید پیاز رو رنده کنید یا خلالی درشت خرد کنید. یکی از کاربرا میگفت سیر رو حتما له کنید تا عطرش بیشتر آزاد بشه.

4. تفت دادن اصولی:

تفت دادن مرغ قبل از پخت، باعث میشه آب مرغ حفظ بشه و خشک نشه. حتماً مرغ رو با حرارت بالا تفت بدید تا رنگش تغییر کنه. یه خانمی میگفت قبل از تفت دادن، مرغ رو خوب خشک کنید تا موقع سرخ شدن آب نندازه.

5. ادویه جات جادویی:

به جز نمک و فلفل، از ادویه های دیگه ای مثل زردچوبه، پاپریکا، پودر سیر، پودر پیاز، آویشن و ادویه کاری هم میتونید استفاده کنید. یه کاربر میگفت یه مقدار خیلی کم پودر دارچین هم طعم جالبی به مرغ میده. بعضی ها هم پیشنهاد میدادن از ادویه مخصوص مرغ که تو عطاری ها هست استفاده کنن.

6. روش پخت مناسب:

برای پخت مرغ، هم میتونید از فر استفاده کنید، هم از قابلمه روی گاز. هر دو روش مزایای خودشون رو دارن. اگه میخواید مرغتون حسابی نرم و آبدار بشه، از روش بخارپز یا پخت در کیسه فر استفاده کنید.

7. سیب زمینی و هویج همراه:

اضافه کردن سیب زمینی و هویج به مرغ، هم طعم خوبی بهش میده و هم یه غذای کامل تر خواهید داشت. یه کاربر میگفت سیب زمینی ها رو درشت خرد کنید تا له نشن.

8. فویل، رمز آبدار بودن:

اگه مرغ رو توی فر میپزید، حتماً روی ظرف رو با فویل بپوشونید تا مرغ خشک نشه. در اواخر پخت، فویل رو بردارید تا مرغ کمی برشته بشه.

9. دمای مناسب فر:

دمای مناسب برای پخت مرغ در فر، معمولا 180 درجه سانتیگراد هست.

10. آب مرغ معطر:

آب مرغی که برای پخت استفاده میکنید، میتونه طعم نهایی مرغ رو خیلی بهتر کنه. میتونید از آب مرغ خونگی یا آب مرغ آماده استفاده کنید.

11. رب گوجه فرنگی خوشرنگ:

اضافه کردن رب گوجه فرنگی به مرغ، هم رنگ خوبی بهش میده و هم طعمش رو دلچسب تر میکنه. رب رو حتماً کمی تفت بدید تا بوی خامی اون گرفته بشه.

12. سس سویا، طعم آسیایی:

اگه به طعم های آسیایی علاقه دارید، میتونید از سس سویا برای مرینیت یا پخت مرغ استفاده کنید.

13. آب نارنج، ترش و خوشمزه:

اگه دوست دارید مرغتون طعم ترش داشته باشه، میتونید از آب نارنج استفاده کنید.

14. آب لیمو عمانی، عطر دلپذیر:

اضافه کردن پودر لیمو عمانی به مرغ، عطر دلپذیری بهش میده.

15. فلفل دلمه ای، عطر و طعم بی نظیر:

اضافه کردن فلفل دلمه ای خرد شده به مرغ، عطر و طعم بی نظیری بهش میده.

16. پخت آهسته و طولانی:

پخت مرغ با حرارت کم و به مدت طولانی، باعث میشه مرغ حسابی نرم و لذیذ بشه.

17. کره آب شده، براق کننده:

در اواخر پخت، روی مرغ کره آب شده بمالید تا براق و خوشرنگ بشه.

18. عسل، شیرینی ملایم:

اضافه کردن یه قاشق عسل به مرینیت، یه شیرینی ملایمی به مرغ میده که خیلی خوشمزه میشه.

19. گردو، طعم خاص:

یه خانمی میگفت کمی گردو خرد شده رو تو سس مرغ بریزید.

20. روغن دنبه، عطر محلی:

یه کاربر قدیمی میگفت اگه به روغن دنبه دسترسی دارید، از اون برای سرخ کردن مرغ استفاده کنید.

21. چک کردن پخت:

برای اطمینان از پخت کامل مرغ، یه چاقو توی قسمت ضخیم ران فرو کنید. اگه آب خارج شده شفاف بود، یعنی مرغ پخته.

نمایش بیشتر

یک دیدگاه

  1. مرغ رو یه بار با ماست چکیده و پیاز رنده مزه دار کردم ولی فراموش کردم خراش ریز رویش بدم. طعمش خوب شد اما از داخل بی مزه بود 😅 دفعه بعد حتما گوشت رو کمی چاقو می زنم قبل مرینت

    ماست رو هم باید صاف کنید آبش رو بگیرید اگر نه مرغ رو شل می کنه. یخورده زیر ملافه چینی می ذارم آبش بره

    خیلی فرق داره زعفران واقعی با زعفران تقلبی. زعفرون بی کیفیت که تو بازار زیاد هست رنگ خوبی نمی ده اونقد که فکر می کنی

    یه حقه هم دارم واسه خوش رنگی مرغ. آخر کار چند دقیقه تو سسش رو کره ذوب شده بمالید براق و خوشگل میشه 🧈

    این سایت رو دوست دارم چون توش چیزایی می گن که تو کتاب های آشپزی معمولی نمی نویسن. واقعا یه چیز دیگه س 🙌👍🔥

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا